Javni Poziv za osobe treće životne dobi (penzionere) na neformalne radionice

Udruženje “Mladi Volonteri” i Fondacija Muharem Berbić u sklopu projekta “Društvena transformacija u društvenom centru” poziva sve zainteresovane osobe treće životne dobi (penzioneri) da se prijave na besplatane neformalne kreativne radionice, muzičke radionice, ali i druge kvalitetne sadržaje da ispune svoje vrijeme.

Ukoliko ste penzioner (osoba treće životne dobi) ostvarujete pravo da budete dijelom aktivnosti ovog projekta. Poseban akcenat u radu će biti stavljen na učešće osoba koje pripadaju jednoj od sljedećih skupina:

  • Osobe sa niskim socio-ekonomskim statusom,
  • Pripadnici nacionalnih manjina u BiH,

Javni poziv ostaje otvoren do 10.05.2023. godine.

Prvu radionicu realizovati ćemo 12.05.2023. godine, sa početkom od 19:00 sati.

Ukoliko želite da se prijavite, dovoljno je da nam pošaljete svoje podatke na mail adresu volonteribih@gmail.com ili nas posjetite u Udruženju “Mladi Volonteri”, Kovačica br: 2 Visoko, a dodatne informacije možete dobiti putem broja telefona 062/942-924.

Broj mjesta za učešće na ovoj aktivnosti je ograničen.

Projekat „Društvena transformacija u društvenom centru“, se realizuje u sklopu projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica” kojeg provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH, a koji je finansijski podržan od strane Vlade Švicarske i Švedske.