Javni poziv za prijavu učesnika na projektu

Udruženje „Mladi Volonteri“ poziva sve zainteresovane, nezaposlene osobe da se prijave za učešće na projektu „Take your chance“ kroz koji će steći dodatna znanja, vještine i stvoriti nove prilike za pronalazak zaposlenja ili pokretanje vlastitog biznisa.

Da biste bili selektovani za učešće na projektu, potrebno je da ispunjavate sljedeće uslove:

  • Da imate prebivalište na području grada Visokog;
  • Da spadate u kategoriju mladih (18 do 30 godina);
  • Da ste nezaposlena osoba prijavljena na Zavodu za zapošljavanje – Biro rada Visoko.

Kroz projektne aktivnosti, učesnici će imati priliku da steknu certificiranu diplomu engleskog jezika, učestvuju na deset neformalnih edukacija te da ostvare kontakte sa privrednicima sa područja Visokog.

Kako bi se prijavili, potrebno je da pošaljete mail na adresu volonteribih@gmail.com. Naznaka maila treba da bude „Take you chance“, dok sadržajno nam trebate dostaviti: ime, prezime, datum rođenja i broj telefona. Krajnji rok za dostavu prijava je do 02.09.2019. godine. Nakon selekcije, svi učesnici će biti obavezni da dostave kopiju potvrde o statusu nezaposlene osobe.

Broj mjesta je ograničen, te vas pozivamo da požurite.

Vaši „Mladi Volonteri“                                                    

“Implementacija ovog projekta je finansirana grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State).Mišljenja, nalazi i zaključci koji su ovdje navedeni pripadaju autorima i ne odražavaju nužno mišljenja, nalaze i zaključke Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država.“