Obavještenje o mogućnosti uplate kurbana za potrebe Javne kuhinje Visoko 2024.

Udruženje „Mladi Volonteri“ kao i tokom prethodnih godina, radi velikog interesa građana i građanki koji žele uplatiti kurban za Javnu kuhinju Visoko, je odlučilo da ostavi mogućnost uplate kurbana za sve one koji žele pomoći radu ovog humanitarnog projekta.

Cijena kurbana iznosi 460,00 KM.

Svoje uplate možete izvršiti na ime Udruženje „Mladi Volonteri“ broj računa 3385-7022-1883-8412 Svrha uplate: Uplata za kurban – Javna kuhinja Visoko.

Također, svoje kurbane možete uplatiti direktno u kancelariji Udruženja „Mladi Volonteri“ na adresi Kovačica 2. Visoko u periodu od 09:00 – 15:00 sati.

Svoje kurbane možete uplatiti najkasnije do 14. Juna 2024. godine.

Iskreno se nadamo da će, kao i do sada, naši sugrađani i sugrađanke podržati ovu akciju kako bismo bili u mogućnosti da nastavimo pružanje direktne pomoći najugroženijim stanovnicima našeg grada.

NAPOMENA:

Udruženje »Mladi Volonteri«, Javna kuhinja Visoko, ove godine neće biti u mogućnosti da prima Kurbansko meso, te kako bi ispoštovali naše korisnike ali i sugrađane koji su nam do sada donirali svoje Kurbane, ponavljamo da nećemo biti u mogućnosti primati Kurbansko meso tokom Bajrama.

Udruženje „Mladi Volonteri“