Obavještenje o uplati Kurbana za potrebe Javne kuhinje Visoko

Udruženje „Mladi Volonteri“ kao i tokom predhodnih godina, radi velikog interesa građana i građanki koji žele uplatiti kurban za Javnu kuhinju Visoko, je odlučilo da, ponovo, ostavi mogućnost uplate kurbana za sve one koji žele pomoći rad ovog humanitarnog projekta.

Cijena kurbana iznosi 330,00 KM.

Svoje uplate možete izvršiti na ime Udruženje „Mladi Volonteri“ broj računa 3385 7022 1883 8412 sa svrhom uplate: Uplata za kurban – Javna kuhinja.

Također, svoje kurbane možete uplatiti direktno u kancelariji Udruženja „Mladi Volonteri“ na adresi Kovačica 2. Visoko u periodu od 09:00 – 15:00 sati.

Svoje kurbane možete uplatiti najkasnije do 07. Jula 2022. godine.

Iskreno se nadamo da će, kao i do sada, naši sugrađani i sugrađanke podržati ovu akciju kako bismo bili u mogućnosti da nastavimo pružanje direktne pomoći najugroženijim stanovnicima našeg grada.

NAPOMENA:

Udruženje »Mladi Volonteri«, Javna kuhinja Visoko, ove godine neće biti u mogućnosti da prima Kurbansko meso, obzirom da nismo uspjeli obezbijediti hladnjaću, te kako bi ispoštovali naše korisnike ali i sugrađane koji su nam do sada donirali svoje Kurbane, ponavljamo da nećemo biti u mogučnosti primati Kurbansko meso tokom Bajrama.

Udruženje „Mladi Volonteri“