Resursni Centar Udruženja „Mladi Volonteri“

Resursni Centar Udruženja „Mladi Volonteri“

U današnje vrijeme, usavršavanje i unaprijeđenje kvaliteta poslovanja pravnih i fizičkih osoba predstavlja imperativ. Nakon uočene potrebe, velikog broja upita, konsultantskih usluga i jasnije vizije za unapređenje naše zajednice Udruženje „Mladi Volonteri“ se odlučilo za kreiranje jedinstvene usluge za pojedince, udruženja, mala, srednja i velika preduzeća.

Naime, u skladu sa svjetskim trendovima kreirali smo Resursni centar Udruženja „Mladi Volonteri“. O čemu se zapravo radi?

Resursni Centar predstavlja mjesto na kojem će svi članovi moći dobiti informacije o projektima, donatorima, jasno projektno usavršavanje, brojne edukacije i mogućnost da dobiju bespovratna sredstva.

Resurni Centar Udruženja „Mladi Volonteri“ je namijenjen zaposlenima u jedinicama lokalne samouprave, ministarstvima, javnim preduzećima, zavodima, ustanovama i drugim institucijama i organizacijama, organizacijama civilnog društva, privrednim subjektima, kao i fizičkim licima koja žele unaprijediti svoje poslovanje, unaprijediti znanja, vještine i dobijati donatorka sredstva.

Za Vas smo osmislili tri opcije članstva u Resursnom Centru i to:

Kategorija S – besplatna kategorija članstva koje omogućava dobivanje informacija o pozivima za projekte, obavještanja za edukacije, informacije važne za Vaše poslovanje i unapređenje rada.

Kategorija M – srednja kategorija koja omogućava pomoć pri umrežavanju i pronalasku potencijalnih partnera, 20% popusta na komercijalne treninge koje organizuje Udruženje „Mladi Volonteri“, 20 %  popusta za savjetovanje prilikom izrade projektnih prijedloga, dobivanje informacija o pozivima za projekte, obavještenja za edukacije, informacije važne za Vaše poslovanje i unapređenje rada. Članstvo za ovu kategoriju iznosi 150 KM za godinu dana.

Kategorija L – najveća kategorija koja omogućava oglašavanje na našoj web stranici, 40% popusta za savjetovanje prilikom izrade projektnih prijedloga, 40% na komercijalne treninge koje organizuje Udruženje „Mladi Volonteri“, 20% popusta na korištenje sale Omladinskog Centra „Youth“, 20% popusta prilikom korištenja konsultantskih usluga za izradu projektnih prijedloga od strane našeg Udruženja, dobivanje informacija o pozivima za projekte, obavještenja za edukacije, informacije važne za Vaše poslovanje i unapređenje rada. Članstvo za ovu kategoriju iznosi 250 KM za godinu dana.

 Svi članovi Resursnog Centra obavezni su da popune aplikacioni obrazac koji je moguće dobiti preko naše web stranice www.mladivolonteri.org ili putem mail adresa: adnan@mladivolonteri.org i volonteribih@gmail.com Također, sve upite vezane za RC nam možete, također, slati na spomenutu mail adresu.

Prijavni obrazac: Prijavni obrazac

Dobro nam došli…

RC Udruženja „Mladi Volonteri“.