4 aplikacije koje bi svaki student trebao imati

  1. Evernote

Digitalna verzija vašeg rokovnika, planera i kalendara. Mjesto svih vaših bilješki, linkova i zadataka. Na istim bilješkama možete raditi s drugim korisnicima što ga čini interaktivnim i idealnim za timski rad.

Dostupno za: iOS, Android, OS X, Windows.

Cijena: besplatno

  1. Tiny Scanner Pro: PDF Scanner App

Izvrsna aplikacija za skeniranje dokumenata i dodavanje istih u Camera Roll ili Cloud Storage na Dropbox i Google Drive. Praktično je što s njom možete pretvoriti slikane dokumente u PDF. Aplikacija je dostupna i u besplatnoj verziji.

Dostupno za: iOS i Android

Cijena: besplatno

  1. Wunderlist

Postoji puno aplikacija za popisivanje obaveza koje trebamo izvršiti, tzv. to-do liste, no za većinu je Wunderlist najbolji. Ima sve korisne mogućnosti, uključujući stvaranje više popisa, surađivanje s ostalim korisnicima Wunderlista na zajedničkim projektima i postavljanje podsjetnika.

Dostupno za: iOS, Android, OS X, Windows.

Cijena: besplatno

  1. Sleep Cycle alarm clock

Aplikacija za sve koji se ujutro bude mrzovoljni. Tokom spavanja prolazimo kroz različite stadije sna i ovisno o stadiju unutar kojeg se probudimo osjećat ćemo se odmorno ili pak umorno. Sleep Cycle analizira vaš ciklus spavanja i budi vas u najboljem trenutku kako bi vaše jutro doista bilo “dobro jutro”.

Dostupno za: iOS, Android.

Cijena: $1,05.

Želimo vam uspješan početak sljedeće akademske godine za koju ćete se, naravno, na vrijeme pripremiti i ustrajati u novim odlukama!

Izvor:Kampus.hr